Workshop ‘stop met duurzame inzetbaarheid maar creëer vandaag uw eigen bevlogen medewerkers!’

5 juni 2018

Duurzame Inzetbaarheid. Voor de ene onderneming een belangrijk speerpunt, voor de ander het nieuwste HR-speeltje. Wat moet je er mee? Je voert het niet even snel in zodat je jezelf duurzaam inzetbaar kan noemen.

Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen jouw organisatie verweven. Natuurlijk kun je alle tips, trucs en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan.

Ervaren consultants van PDC, Optines en inZ.nu. gaan samen met jou aan het werk. Je gaat naar huis met een concreet op jouw organisatie afgestemd actieplan.

Inhoud kennissessie
In deze sessie komt u te weten:

  • Wat duurzame inzetbaarheid op praktisch niveau is.
  • Hoe u als onderneming kan zorgen voor bevlogen medewerkers.
  • Welke kwaliteiten heeft u als leidinggevende nodig om dit effectief in zetten.
  • Welke doelstellingen u kunt verbinden vanuit uw bedrijf aan uw personeel.
  • Welke stappen u moet zetten om duurzame inzetbaarheid direct te implementeren.
  • Bovendien gaat u naar huis met een concreet op uw organisatie afgestemd actieplan.

 

Voor wie, waar en wanneer?
De workshop is bedoeld voor ondernemers, HR-professionals en leidinggevenden. De kosten bedragen € 175,- (exclusief BTW) per deelnemer.

De eerstvolgende sessie vindt plaats op donderdag 28 juni van 13:00 – 17:00 uur in Veghel. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u vandaag nog in. Dat kan door door het sturen van een mail naar info@optines.nl of door te bellen naar 073-6123216.


Wat deelnemers zeggen
Deelnemers hebben de workshop gewaardeerd met een gemiddeld cijfer 8. Twee quotes van eerdere deelnemers zijn: “De workshop gaf mij concrete handvatten m.b.t. bevlogenheid waar je in de praktijk mee aan de slag kunt.” en “Op een heldere wijze werden er mij tools gegeven die ik ga inzetten in mijn organisatie.”

 

 

 

Inspiratie & nieuws