Is uw organisatie wendbaar? Doe nu de Nationale Wendbaarheidstresstest!

25 februari 2013

De huidige economische situatie dwingt veel organisatie om maatregelen te nemen. Veranderingen volgen elkaar snel op, krimp en groei gaan hand in hand.
Een organisatie die in kan spelen op veranderingen door de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen, is een wendbare organisatie. Alleen op deze manier blijft u uw concurrentie voor, houdt u de kosten op peil en vindt, bindt en boeit u talentvolle medewerkers.

Optines Consultancy start deze week met een landelijk onderzoek onder Directies en hoofden P&O  naar de wendbaarheid van organisaties.

Om te weten of uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen en dus klaar is voor de toekomst hebben wij de Nationale Wendbaarheidstresstest ontwikkeld. Hiermee meten wij of uw organisatie wendbaar is.

Doe mee en meld u aan voor de Nationale Wendbaarheidstresstest. U kunt nog meedoen tot eind april !!!

Het onderzoek is anoniem, dus uw naam en organisatie-gegevens worden niet opgenomen in de publicatie van de uitkomsten. Na afloop van het onderzoek sturen wij u graag de uitkomsten en bevindingen op, met daarbij een korte reactie en advies met betrekking tot uw eigen antwoorden.

Wendbaarheid de sleutel tot succes is voor elke organisatie. “It’s not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change” (Charles Darwin) 

 

Inspiratie & nieuws