Optines HR Partner: All Round Trainingen

4 april 2012

‘All-Round communicatie trainingen’ treedt toe tot Optines HR Partner netwerk

De kracht van Optines Consultancy is dat wij klanten, naast onze eigen dienstverlening ook hieruit voortvloeiende diensten kunnen aanbieden via onze HR partners. En op deze manier u altijd een oplossing op maat kunnen bieden. Onze HR partners zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en voldoen uiteraard aan onze hoge kwaliteitseisen.

Per 1 maart versterkt Optines Consultancy daarom haar HR partner netwerk met ‘All-Round communicatie trainingen’. All-Round verzorgt praktische en op maat gemaakte communicatietrainingen voor groepen en op individuele basis.

Eigenaar Suzan Vos van All-Round communicatie trainingen geeft alle trainingen die met communicatie te maken hebben, dit kunnen groepstrainingen zijn en individuele trajecten. Hoe effectief en succesvol je contact is met klanten en / of medewerkers, collega's en leidinggevenden, wordt bepaald door de factor: COMMUNICATIE.

Suzan Vos: “Kamiel Rietsema en Anja Lawera van Optines zijn vakmensen met een uitgebreide staat van dienst op het HR-vlak. We vullen elkaar perfect aan, aangezien mijn dienstverlening, communicatie trainingen en coachingstrajecten, een direct voortvloeisel is van een goed HR beleid in uitvoering.

We hebben ook een groot raakvlak in de manier waarop we met ons vak omgaan. Integer, doelgericht, bedrijfsmatig én mensgericht, bevlogen en met de nodige portie humor. We hopen met deze samenwerking onze opdrachtgevers meer te kunnen bieden, op het zelfde hoge niveau als ze gewend zijn.

In al mijn trajecten neem ik de communicatieve vaardigheden van de deelnemers onder de loep en reik ik technieken, kennis en vaardigheden aan waardoor de deelnemers effectiever en succesvoller worden in hun vak. Uiteraard wordt de diepere laag niet uit de weg gegaan en worden zaken als houding, gedrag en persoonlijke ontwikkelpunten  meegenomen, hierbij worden confrontaties niet geschuwd. Uiteraard met respect en de nodige humor”.

Optines verheugt zich op de samenwerking met deze uitbreiding van haar netwerk.

Inspiratie

 • 08

  mrt

  Resourceful Humans

  Inspirerende Tedx talk van Heiko Fischer over de toekomst van werk. Bedrijven zouden opgebouwd moete

 • 25

  jan

  Boek tip: "Verbindend vermogen"

  Goed leiderschap vertaalt zich onder andere in samenwerken, verbinden, vertrouwen en respect. Het bo

 • 01

  nov

  Vierde industriële revolutie

  Wat is de vierde industriële revolutie? En wat betekent het voor jouw bedrijf? Tijdens het 'World E

Optines nieuws & blogs