Optines HR Partner netwerk

1 december 2011

De kracht van Optines Consultancy is dat wij klanten, naast onze eigen dienstverlening ook hieruit voortvloeiende diensten kunnen aanbieden via onze HR partners. En op deze manier u altijd een oplossing op maat kunnen bieden. Onze HR partners zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en voldoen uiteraard aan onze hoge kwaliteitseisen.

Per 1 december is Holla Advocaten toegetreden tot het HR partner netwerk van Optines Consultancy. Mr. Sanne Wuisman is daar voor Optines het aanspreekpunt op arbeidsrecht. “Optines werkt met uitstekende professionals die kennis van zaken hebben op het HR-vlak.  Het is voor mij als advocaat prettig om bij verander- en reorganisatie trajecten samen te kunnen werken met partners die weten hoe dit soort trajecten lopen. Holla het juridische advies, Optines het HRM-advies”. Met circa 70 gespecialiseerde advocaten staan we voor u klaar in onze vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Of u nu een grote onderneming hebt, een MKB-bedrijf runt, tot de overheid behoort, een not-for-profitorganisatie of zorginstelling bent of particulier. Bij Holla Advocaten nemen we het graag persoonlijk. Dat betekent dat we écht betrokken zijn bij uw zaak en uw belang altijd voorop stellen. We hebben oog voor de mens achter de zaak en bieden u naast professionele juridische bijstand ook advies

Tevens  is Optines een partnerschap aangegaan met Flamma Business Development B.V., met eigenaar Kees van Delft. Flamma Business Development werkt met Optines Consultancy samen omdat de visie achter Optines Consultancy aanspreekt en de mensen van Optines werkelijk toegevoegde waarde en kwaliteit leveren”. Flamma is de organisatie voor business development. De kracht van Flamma ligt in het ondersteunen van directie en management in het maken van strategische keuzen en de implementatie ervan. Flamma begeleidt u bij winstgevend groeien door creatieve oplossingen te ontwikkelen die u direct kunt inzetten. Deze oplossingen passen inspireren en enthousiasmeren waardoor ze ook werkelijk werken voor U.

Optines Consultancy is zeer vereerd en verheugd met de toetreding van Holla Advocaten en Flamma Business Development tot haar HR partner netwerk en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking.

Inspiratie

 • 08

  mrt

  Resourceful Humans

  Inspirerende Tedx talk van Heiko Fischer over de toekomst van werk. Bedrijven zouden opgebouwd moete

 • 25

  jan

  Boek tip: "Verbindend vermogen"

  Goed leiderschap vertaalt zich onder andere in samenwerken, verbinden, vertrouwen en respect. Het bo

 • 01

  nov

  Vierde industriële revolutie

  Wat is de vierde industriële revolutie? En wat betekent het voor jouw bedrijf? Tijdens het 'World E

Optines nieuws & blogs