THEMASESSIE WINSTGEVENDHEID DOOR WENDBAARHEID 24 april 2012

30 maart 2012

THEMASESSIE 24 april 2012

Winstgevendheid door wendbaarheid

"wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst"


Ontwikkelingen en trends volgen elkaar snel op. Internationalisering, duurzaamheid, vergrijzing en technologie zijn van invloed op de besturing van uw organisatie.

Maar ook de huidige crisis vraagt nu uw aandacht. Veel organisaties reageren hierop met besparingen op arbeidsvoorwaarden en opleidingen, ontslagen en creëren van externe flexibiliteit. Optines Consultancy weet dat het tegenovergestelde werkt. Want helpen die besparingen ook op Lange termijn?

Alleen door wendbaar te zijn en in te kunnen spelen op veranderingen blijft u uw concurrentie voor, houdt u de kosten op peil en behoudt u talentvolle medewerkers voor uw organisatie. Een wendbare organisatie staat immers garant voor een succesvolle duurzame organisatie. Alle reden dus om hieraan aandacht te besteden.

Optines Consultancy nodigt u uit om op dinsdag 24 april a.s. in een select gezelschap van 10 tot 12 decisionmakers ervaringen uit te wisselen en innovatieve oplossingsrichtingen te bespreken. In deze themasessie krijgt u onder andere antwoord op:

  • Hoe wordt uw organisatie wendbaar en blijft u succesvol?
  • Welke thema’s kunnen de wendbaarheid van uw organisatie vergroten?
  • Welke slimme stappen kunt u nu al zetten om sterk uit de crisis te komen?

Programma:

16.00              Ontvangst 
16.30              Korte Presentatie 
16.45              Brainstormsessie 
17.45              Samenvatting en Inspiratie 
18.15              Afsluiting en gelegenheid tot napraten

                      U bent vóór de file uit en na de file weg zodat u weer geïnspireerd op tijd thuis bent.

Aanmelding: De kosten voor deelname bedragen € 119,-, indien u zich voor 13 april aanmeldt ontvangt u € 45,- korting. U kunt zich per mail aanmelden bij kamielrietsema@optines.nl. De aanmelding sluit op 17 april a.s.

Locatie: De bijeenkomst vindt plaats in het Coachhuis aan de Nieuwegracht 29, 3512 LD te Utrecht. De rustieke werfkelder met terras aan de gracht zal borg staan voor nieuwe ideeën en inspiratie.

 

Wij begroeten u graag op 24 april!

                 

Inspiratie & nieuws