Agilty is de term voor de toekomst

16 juni 2016

De manier waarop organisaties zijn ingericht, managers werken en werknemers werknemers zullen zijn, zal in de toekomst allemaal anders zijn, denkt hoogleraar Armin Trost. En die veranderingen gaan een enorme invloed hebben op HR en eHRM. 

Optines Consultancy gelooft dat organisaties wendbaar moeten zijn om in te spelen op alle uitdagingen die op ze afkomen. Dit artikel van Armin Trost in "over eHRM" geeft een inkijkje in het belang van E-HRM voor het creëren van wendbaarheid bij organsaties. 

Wat zal de grootste verandering zijn?
“Het werkniveau wordt hoger. Het gaat straks alleen nog maar over denken en communiceren. We gaan van handwerk naar kennis. Niet alleen in het westen, maar overal in de wereld. Nu weten we nog wat we moeten doen en hoe we dat moeten doen; het werk heeft duidelijk proces. Dat zal straks anders zijn, het werkproces wordt daardoor veel onzekerder. Natuurlijk is er straks nog steeds een doel, maar hoe er gaat komen zal niet meteen duidelijk zijn. Werken zal veel dynamischer worden, omdat veel meer banen met elkaar in verbinding zullen staan. Netwerken zullen in de toekomst heel belangrijk worden.”

 

lees het hele interview met Armin Trost verder op .... over e-HRM

 

 

Inspiratie

 • 08

  mrt

  Resourceful Humans

  Inspirerende Tedx talk van Heiko Fischer over de toekomst van werk. Bedrijven zouden opgebouwd moete

 • 25

  jan

  Boek tip: "Verbindend vermogen"

  Goed leiderschap vertaalt zich onder andere in samenwerken, verbinden, vertrouwen en respect. Het bo

 • 01

  nov

  Vierde industriële revolutie

  Wat is de vierde industriële revolutie? En wat betekent het voor jouw bedrijf? Tijdens het 'World E

Optines nieuws & blogs