Wat we delen

Optines heeft een aantal praktische tools ontwikkeld die u een beeld kunnen geven van hoe uw organisatie op het gebied van HR performance er voor staat. U vindt er nog meer op onze pagina Tools.  
 
Wij helpen u graag. Samenwerken en delen van kennis zijn per slot van rekening onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alleen op die manier kunnen we van elkaar leren en organisaties en medewerkers nog succesvoller maken. Optines deelt hieronder een aantal handige hulpmiddelen die u kunt downloaden.
  
 
Strategie Programma "Focus"

Strategie Programma "Focus"

13 mei 2016

Vergroot de wendbaarheid van je organisatie door meer focus op je eigen strategie. Het aanscherpen van uw toekomstvisie en het creëren van bewustwording legt een solide basis voor een gezamenlijke strategie en een concreet plan van aanpak.

Optines Navigator

Optines Navigator

3 april 2013

De Optines Navigator biedt u inzicht in de samenstelling van het personeelsbestand, het verloop en verzuim hiervan, de motivatie, de arbeidsproductiviteit en de personeelskosten.

Optines Wendbaarheid Stresstest

Optines Wendbaarheid Stresstest

5 april 2012

Om te weten of uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen en dus klaar is voor de toekomst hebben wij de Wendbaarheid stresstest ontwikkeld. Hiermee meten wij of uw organisatie wendbaar is.

Optines Quickscan Nieuwe Werken

Optines Quickscan Nieuwe Werken

5 april 2012

De Optines Quickscan Nieuwe Werken© is bedoeld voor organisaties die erover denken om Het Nieuwe Werken in te voeren. Door het beantwoorden van de onderstaande twaalf vragen krijgt u antwoord op de vraag of HNW voor uw organisatie interessant kan zijn.