Ymagine. Onze nieuwe partner.

17 januari 2019

Waar nodig werken we bij Optines samen met onze partners om klanten altijd een oplossing op maat te kunnen bieden. Graag stellen we onze nieuwe strategische partner, Ymagine aan u voor.

 

 

Ymagine. We help organizations and brands with strategic renewal and growth.

Met Ymagine, ontwikkelen en faciliteren we programma’s op maat, om organisaties, merken en hun teams te helpen met strategische vernieuwing. We werken vanuit de overtuiging dat organisaties, merken en hun teams energieker, impactvoller en gemotiveerder worden als ze acteren vanuit een gezamenlijk verlangen.

De aanpak is gebaseerd op het creëren van een inspirerende en relevante toekomstdroom. Van daaruit werken we de richting verder uit. Vervolgens vertalen we dat naar slimme en praktische oplossingen in het nu. Waar relevant betrekken wij experts uit ons netwerk. We delen kennis over de veranderende wereld en toekomstige ontwikkelingen, reiken inspiratie aan, doen een beroep op ieders verbeeldingskracht en geven op het juiste moment strategisch richting. Zo helpen we organisaties, merken en hun teams naar “the next level”. Stel je voor wat we samen kunnen bereiken.