Wie zijn wij

Na 10 jaar als eindverantwoordelijke voor een HR-afdeling heeft Kamiel Rietsema in 2009 de stap genomen als zelfstandig ondernemer te starten en Optines Consultancy opgericht (waar komt de naam Optines vandaan?). 

Met een bedrijfskundige blik is Optines Consultancy gespecialiseerd in het initiëren en begeleiden van HR-veranderingsprocessen. Vanuit de filosofie dat organisaties in deze steeds sneller draaiende wereld zich continu moeten blijven aanpassen en ontwikkelen.

Optines Consultancy biedt u altijd een oplossing op maat, eventueel samen met onze partners. Dat kan een trainer-coach zijn, maar ook een specialist. We brengen eerst uw verwachtingen en behoeften in kaart en spreken vervolgens duidelijke deliverables af. Op basis daarvan zetten we maatwerk in om de juiste aanpak te borgen. Dat kan met een:
tijdelijke HR-ondersteuning omdat u zich wil concentreren op het primaire proces;
in de rol van projectleider die zich focust op het initiëren en begeleiden van een project;
op regelmatige basis strategische ondersteuning van uw HR-team.

Wij zij niet gebonden aan een bepaalde branche en werken graag samen met klanten uit zowel de profit als non-profit sector. Juist die brede oriëntatie brengt vaak creatieve en innovatieve oplossingen in beeld. 

   

 

 
Kamiel Rietsema

Kamiel Rietsema

Volg Kamiel Rietsema op LinkedIn

U herkent ons aan onze kernwaarden:

 

Ondernemerschap    Ondernemerschap
Een brede focus op de maatschappij, visie op de toekomst en oog voor ontwikkelingen, ook voor die van buiten het eigen vakgebied. Waarbij de kracht om visie en ideeën om te zetten in daden een belangrijk uitgangspunt is.     
     
Innovatief   Innovatief
We zetten graag ons enthousiasme in om innovatievermogen en creativiteit in uw organisatie verder te stimuleren en te mobiliseren.
     
Betrokken   Betrokken
Wij zijn geïnteresseerd in uw organisatie en doelen. Dat is het startpunt om samen de uitdagingen op te pakken om uw organisatie wendbaarder en succesvoller te laten worden.

 

Optines Partners

Waar nodig werken wij samen met onze partners om u altijd een oplossing op maat te kunnen bieden. Want niemand van ons is zo slim als wij allemaal. Daarom werkt Optines samen met experts en specialisten. Via ons netwerk hebben we toegang tot verschillende perspectieven, middelen, capaciteiten en kennis. We vullen elkaar aan, ondersteunen en inspireren elkaar en werken waar nodig samen. Onze gedeelde mening is dat het runnen van een bedrijf niet alleen draait om winst maken. Het gaat om vertrouwen en waarde toevoegen aan het leven van mensen.

 

Ymagine

Ymagine, helps organizations and brands with strategic renewal and growth.

MRK One - Innovators

Een krachtig team van ervaren organisatieontwikkelaars, ICT consultants, data-analisten en subsidieadviseurs. Samen maken we innovatie waar!

Middendorp recruitment & advies

Uw specialist in werving en selectie van hbo'ers en academici voor financiele, commerciele, marketing, communicatie en HR functies.

Kaiji Design

Kaiji Design: voor al uw weboplossingen.