Wie zijn wij

Optines Consultancy is als uw partner op het gebied van Strategische Personeelsplanning gespecialiseerd in het initiëren en begeleiden van HR-veranderingsprocessen, binnen en tussen organisaties.
Wij richten ons op klanten uit zowel de profit als non-profit sector die kiezen voor tijdelijke HR-ondersteuning omdat ze zich willen concentreren op het primaire proces.  

U herkent ons aan onze kernwaarden:

 

Ondernemerschap    Ondernemerschap
Onze adviseurs en interim-managers tonen ondernemerschap door een brede focus op de maatschappij, visie op de toekomst en oog voor ontwikkelingen, ook voor die van buiten het eigen vakgebied. Zij hebben allemaal het vermogen en de kracht om visie en ideeën om te zetten in daden.       
     
Innovatief   Innovatief
Onze adviseurs en interim-managers tonen ondernemerschap door een brede focus op de maatschappij, visie op de toekomst en oog voor ontwikkelingen, ook voor die van buiten het eigen vakgebied. Zij hebben allemaal het vermogen en de kracht om visie en ideeën om te zetten in daden.
     
Betrokken   Betrokken
Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en doelen. Want alleen samen kunnen we de uitdagingen oppakken en de extra inspanning leveren om uw organisatie wendbaarder en dus succesvoller te laten worden.

 

Wij creëren graag meerwaarde in onze dienstverlening zodat u tevreden bent over onze oplossingen en enthousiast raakt over onze manier van werken. Daarbij geldt dat samenwerken en delen van informatie en kennis onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Kamiel Rietsema

Kamiel Rietsema
Managing Partner

Volg Kamiel Rietsema op LinkedIn
Anja Lawera

Anja Lawera
Partner

Volg Anja Lawera op LinkedIn
Niels Spelbos

Niels Spelbos
Consultant & Trainer

Volg Niels Spelbos op LinkedIn

Optines Consultancy is in 2009 opgericht door Kamiel Rietsema. Met een bedrijfskundige blik gespecialiseerd in het initiëren en begeleiden van HR-veranderingsprocessen en vanuit de gedachte dat organisaties in deze steeds sneller draaiende wereld zich continu moeten blijven aanpassen. In 2011 sluit Anja Lawera, een rasechte HR ondernemer, zich aan en de visie rondom het creëren van wendbaarheid voor organisaties - als sleutel tot succes – krijgt een stevige verankering. Optines breidt zich verder uit in 2015 met Niels Spelbos, die als manager en coach weet hoe markten en organisaties functioneren en hoe daarin te opereren om resultaat te behalen. Samen bouwen zij Optines verder uit als partner in doelgerichte strategische personeelsplaning. Waar de naam 'Optines' vandaan komt leest u hier. 

 

Optines Partners

Waar nodig werken wij samen met onze partners om u altijd een oplossing op maat te kunnen bieden.

Ymagine

Ymagine, helps organizations and brands with strategic renewal and growth.

MRK One - Innovators

Een krachtig team van ervaren organisatieontwikkelaars, ICT consultants, data-analisten en subsidieadviseurs. Samen maken we innovatie waar!

Driessen HRM

Mensen maken de publieke sector. Wij helpen u bij het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie en stellen u in staat het beste uit uw mensen te halen.

Middendorp recruitment & advies

Uw specialist in werving en selectie van hbo'ers en academici voor financiele, commerciele, marketing, communicatie en HR functies.

Personeel Diensten Centrum

Professioneel in personeelszaken. Personeel Diensten Centrum ondersteunt en ontzorgt met haar dienstverlening u als ondernemer op het personele vlak.

Kaiji Design

Kaiji Design: voor al uw weboplossingen.

 

 

Inspiratie & nieuws