Strategie Programma "Focus"

13 mei 2016

De opdrachten onder andere bij de Gemeente Neder-Betuwe, de Omgevingsdienst Rivierenland en Translink hebben de aanzet gegeven voor ons nieuwe Strategie programma “Focus”.

Er is veel betrokkenheid en inzet, maar toch worden doelen niet bereikt of begrijpt men elkaar niet. Voor een soepele communicatie en efficiënt samenwerken is het belangrijk om voor iedereen binnen de organisatie helder te hebben wat de strategie is voor de toekomst. Wat zijn je doelen, hoe wil je die bereiken, wat is voor jullie succes, hoe geef je leiding, etc. Het gaat er uiteindelijk om dat alles wat je doet, consequent, consistent en vooral herkenbaar is. Dat levert tevreden en betrokken medewerkers op, die een extra stapje willen zetten voor de klant en dus extra bijdragen aan het succes van de organisatie.

Focus op strategie

In ons programma nemen we leidinggevenden mee in een discussie naar hun eigen toekomstvisie van waaruit onder andere het HR beleid geformuleerd kan worden. Afhankelijk van de behoefte zijn er meerdere insteken mogelijk voor deze discussie. Klantgerichtheid, de verwachte marktsituatie over drie jaar, etc. Het doel is om hiermee bewustwording te creëren en de basis te leggen voor een gezamenlijke strategie. We werken dit samen uit in een concreet plan van aanpak.

Wij zijn er trots op een bijdrage te mogen leveren aan de Focus op de eigen strategische visie van onze klanten, die met dit programma hun wendbaarheid vergroten en daardoor nog beter kunnen inspelen op veranderingen. 

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen, neem contact met ons op. Wij delen graag onze ervaringen.

Inspiratie